30.3.2020 Kiinteistö Oy Vuokatin Lepokattin tiedote

HYVÄ VIIKKO-OSAKKEEN OMISTAJA

Viikko-osakkeet käytössä normaalisti

Kainuu on ainakin toistaiseksi säästynyt koronaviruksen leviämiseltä enemmälti. Kiinteistö Oy Vuokatin Lepokatti-yhtiön viikko-osakkeen omistajat voivat näin ollen käyttää viikko-osakkeitaan normaalisti.

Samalla on syytä muistuttaa viikko-osakkeen omistajia siitä, että yhtiövastike on maksettava aina riippumatta siitä, käytetäänkö viikko-osaketta vai ei. 

Myöskään koronavirus ei poista velvoitetta yhtiövastikkeen maksamisesta.

Jos et itse pysty käyttämään viikko-osakettasi, sen voi jättää sisäiseen vaihtoon yhtiön kotisivuilla edelletyllä tavalla.


Lepokatti-yhtiön huoneistoremonttien tilanne

Kiinteistö Oy Vuokatin Lepokatti-yhtiön varsinaisen yhtiökokouksen 26.6.2019 ja ylimääräisen yhtiökokouksen 30.12.2019 päätösten mukaisesti yhtiön hallitus on valmistellut yhtiössä pitkään vireillä olleiden huoneistoremonttien toteuttamista.

Parhaillaan on käynnissä tarjouskierros. Seitsemälle urakoitsijalle on lähetetty tarjouspyynnöt, joihin on pyydetty vastauksia 8.4.2020 mennessä.

Tarjouskierroksen päättymisen jälkeen hallitus tiedottaa osakkaille tarkemmin mm. huoneistoremontin toteuttamisen aikataulusta, rahoituksesta, viikko-osakkeiden käyttämisestä remontin aikana ja muista remonttiin liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Hallitus

18.6.2019 tiedote hallitukselta

Vuokatin Lepokatin tilintarkastuskertomus 18.6.2019.

Tästä linkistä:Tilintarkastuskertomus

Katinkullan kiinteistöyhtiöille uusi isännöitsijä 25.02.2019